ARAŞTIRMA İZNİ DİLEKÇE

11 Ara

DUYURU

ARAŞTIRMA YAPACAĞINIZ KURUM, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ'NE BAĞLI FAKÜLTE VEYA YÜKSEKOKUL İSE DİLEKÇELERİNİZLE ARAŞTIRMA YAPACAĞINIZ BİRİME BAŞVURMANIZ GEREKMEKTEDİR.

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ DIŞINDAKİ (ÖRN. ATATÜRK DEVLET HASTANESİ,LİSE/İLKOKULLAR VB.) KURUMLARDA ARAŞTIRMA YAPACAKSINIZ, İLGİLİ KURUMDAN İZİN ALMA SÜRECİ VAKİT ALDIĞINDAN ANKET UYGULAMAYA BAŞLAMADAN EN AZ BİR AY ÖNCE DİLEKÇELERİNİZİ FAKÜLTEMİZ DEKANLIĞINA TESLİM ETMENİZ GEREKMEKTEDİR.

"DANIŞMAN ONAY FORMU" VE "DİLEKÇE" BÜTÜN BAŞVURULARDA OLMAK ZORUNDADIR. "ARAŞTIRMA PLANI" İSE ARAŞTIRMA YAPACAĞINIZ KURUMA GÖRE UYGUN OLAN SEÇİLEREK DOLDURULACAKTIR.

DANIŞMAN ONAY FORMU (ZORUNLU)

DİLEKÇE(ZORUNLU)

1. KAMU HASTANELER BİRİLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE BAĞLI KURUMLAR İÇİN BAŞVURU FORMU-ARAŞTIRMA PLANI  *

2. FAKÜLTEMİZ BÖLÜMLERİ VEYA DEVLET HASTANESİ DIŞINDAKİ DİĞER KURUMLAR (ÖRN.MİLLİ EĞİTİM MÜD.VB.) İÇİN BAŞVURU FORMU ARAŞTIRMA PLANI  *